..
Voor ieder feestje een traktatie


De workshop taart bestaat uit:


(Kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen) Het snijden, vullen en afsmeren van de biscuit taart (deze staat al klaar)      (Kinderen tot en met 7) Hiervoor staat het taartje gesneden, gevuld en afgesmeerd klaar.- Bekleden van de taart met fondant. Taart versieren met allerlei materialen en ingrediënten. De workshop duurt 2½ uur. Tijdens de workshop krijg je uiteraard iets te drinken met iets lekkers erbij. De workshops zijn te volgen op: Woensdag (middag), Vrijdag (ochtend en middag & evt in de avond), Zaterdag (ochtend en middag) Wanneer je op een ander moment een workshop zou willen volgen dan kan dit altijd besproken worden. Thema workshops worden aangekondigd via mijn Facebook en Instagram pagina. Wanneer je een workshop zou willen volgen, neem dan contact met mij op via mail, app of telefoon (zie pagina Prijslijst & contact)

Workshop cupcakes versieren:

We gaan de cupcakes versieren met fondant. Je kunt hierbij gebruik maken van uitstekers, molds etc. Verder kunnen alle overige materialen die op tafel staan worden gebruikt. Hierbij kun je denken aan pareltjes, suiker hartjes of confetti, sprinkels enz. Onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij duurt de workshop 2 uur. De workshops zijn te volgen opWoensdag (middag), Vrijdag (ochtend en middag & evt in de avond), Zaterdag (ochtend en middag) Wanneer je op een ander moment een workshop zou willen volgen dan kan dit altijd besproken worden. Thema workshops worden aangekondigd via mijn Facebook en Instagram pagina. Wanneer je een workshop zou willen volgen, neem dan contact met mij op via mail, app of telefoon (zie pagina Prijslijst & contact) 

Kinderfeestjes:

Voor je feestje kun je kiezen uit cupcakes of een taartje versieren. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe je met een mooi versierde taart of cupcakes naar huis gaat. Tijdens het feestje is er natuurlijk drinken met iets lekkers voor de kinderen (en ouders als ze er bij willen blijven) Wie jarig is krijgt zelfs een klein cadeautje bij Stars Taarten & Cupcakes. Het is ook mogelijk om een hapje te eten bij ons. Je kunt kiezen voor pannenkoeken, poffertjes, tosti of een broodje knakworst. Het kinderfeestje duurt ongeveer 1½ tot 2½ uur.


Voor meer info en voorbeelden kijk op Instagram of op mijn Facebookpagina Stars Taarten & Cupcakes